Over ons

Jackiedefilm biedt honderden bedrijven de beste commerciële en digitale drukwerk-, grafische ontwerp- en complete mailingservices. We zijn gevestigd in Chatsworth en leveren onze diensten aan lokale bedrijven, non-profitorganisaties, particuliere en openbare scholen in de omliggende gebieden San Fernando Valley, Burbank en Los Angeles, maar ook op nationaal niveau.

We zijn al onze klanten dankbaar voor de gloeiende verwijzingen en de voortdurende zaken terwijl we meer dan 30 jaar in de grafische, drukkerij- en kopieerbranche vieren.

Geen project te groot of te klein

Bij Jackiedefilm kunt u erop rekenen dat wij uw drukwerkproject, hoe groot of klein ook, op ons nemen. We nemen uw project vanaf uw eerste ideeën en volgen het tot aan de voltooiing. We hebben een ervaren ontwerpteam dat zeer creatief is en bedreven in de nieuwste grafische softwareprogramma’s, en onze faciliteit beschikt over ultramoderne digitale en offsetapparatuur om buitengewone resultaten te creëren. We dragen ook ons steentje bij om het milieu schoon te houden door inkt op sojabasis te gebruiken voor al onze full colour bedrukkingen en door milieuvriendelijk papier aan te bieden.

Gecertificeerd bedrijf 

Jackiedefilm is een gecertificeerde bedrijf en staat bekend om het leveren van uitzonderlijke probleemoplossende technieken en klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op en we helpen je bij het aanpakken van elk project van welke omvang dan ook, van een logo-ontwerp tot een volledige marketingcampagne – hoe eenvoudig of complex het ook is – we zijn er om je te helpen!